Als het goed is heeft elke onderneming de doelstelling winst te behalen. Dat is uit de aard van de zaak ook zo bij ons bureau. Maar er moet natuurlijk meer zijn. Geld kan en mag niet de enige drijfveer zijn voor een onderneming. Vandaar dat Merkenbureau Den Herder al gedurende een periode van meer dan twintig jaar diverse kleine ondernemingen of clubs sponsort.

Op deze wijze worden de doelstellingen van die kleine bedrijven of clubs wat meer haalbaar en kunnen zij meer doen voor hun leden.

Daardoor is de geldcirkel weer rond en wordt de instelling van Merkenbureau Den Herder dat geld een middel is en geen doel mag zijn verder uitgedragen.

Merkenbureau Den Herder is trotse sponsor van:

De Diemer IJsclub.

Door deze sponsoring heeft de ijsclub nu de beschikking over schaatsjassen en jacks en is het mede mogelijk gemaakt dat alle jeugdleden een helm dragen.

De IJsboot op de Loosdrechtse plassen.

Hier wordt een kleine ondernemer de helpende hand geboden. Door deze sponsoring komen er voor deze ondernemer meer mogelijkheden om datgene te doen wat zijn passie is: varen, babbelen en ijs verkopen op de plassen.

De Stichting Western Riding Nederland.

Merkenbureau Den Herder is hoofdsponsor van deze stichting, die daarmee meer mogelijkheden krijgt met de organisatie van het Nederlands Kampioenschap Western rijden voor de Wester Ruiter Associatie Nederland.

Het team Dedicated Riders

Door bijdragen te leveren aan de huur van stallen tijdens wedstrijden en het team van kleding te voorzien kunnen meer ruiters naar meer wedstrijdevenementen, hetgeen de individuele vaardigheden van de teamleden verhoogt en de bekendheid wedstrijdsport vergroot.

Daarnaast was Merkenbureau Den Herder sponsor van het Clusius Event 2019 en werd financieel de helpende hand geboden bij diverse kleine projecten en initiatieven.

Heeft u een vraag over ons sponsorschap en de mogelijkheden?

U kunt ons bereiken via de pagina contact.

Een op maat gesneden oplossing nodig?