Thomas Den Herder - Merkenbureau Den Herder
Thomas en Ton Den Herder - Merkenbureau Den Herder
Ton Den Herder - Merkenbureau Den Herder
Thomas en Ton Den Herder - Merkenbureau Den Herder

Onze missie

Persoonlijke snelheid en service.

Privacy, persoonlijke service en snelheid is van groot belang voor onze cliënten. Daarom garanderen wij dat indien voor 10:00 uur ‘s morgens door u een merk wordt aangevraagd dit merk voor 10:00 uur ‘s avonds is gedeponeerd. Gedurende die tijd verrichten wij alle onderzoeken en administratieve handelingen.

Onze waarden

Wij nemen in onze juridische dienstverlening uw persoonlijke maar ook financiële belangen mee in de oplossingen die we aanbieden.

Persoonlijke service

Bij merkenbureau Den Herder geloven wij in korte lijnen en doelgerichte communicatie. Bij ons kunt u dossierkennis en persoonlijke aandacht verwachten.

Snelheid

Wij garanderen dat indien voor 10:00 uur ‘s morgens door u een merk wordt aangevraagd dit merk voor 10:00 uur ‘s avonds is gedeponeerd.

Oplossingsgericht

Geen prijzige juridische procedures als het probleem goedkoper en makkelijker kan worden opgelost.

Internationaal

Dankzij ons internationale netwerk worden Europese aanvragen en Internationale aanvragen, onderzoeken en registraties binnen één dag verricht.

Wie zijn wij?

Ton Den Herder - Merkenbureau Den Herder

Ton den Herder

Partner

Ton den Herder studeerde af aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Vrije universiteit te Amsterdam met als specialisaties Intellectueel Eigendom en Notariaat. Daarnaast heeft Ton zich gespecialiseerd in contractenrecht en geeft in zijn vrije tijd trainingen met paarden en is paardencoach.

Thomas Den Herder - Merkenbureau Den Herder

Thomas den Herder

Partner

Thomas den Herder is cum laude afgestudeerd aan de Faculteit der rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit te Amsterdam in de dubbele specialisatie Internet, Intellectuele Eigendom & ICT en International Technology Law. Uit die combinatie van specialisaties blijkt de brede interessesfeer van Thomas